autor:

emadina

» » Salate

Salata de legume cu sos de hrean

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
3 cartofi mari, 200 g mazare, 2 morcovi, 200 g boabe de porumb, 1 sfecla, 2 oua fierte, hrean, ulei,sare,lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb morcovii si cartofii taiati cubulete.Separata se fierbe sfecla care se da apoi pe razatoare.Se fierbe si mazarea cu porumbul.Legumele fierte se pun intr+un bol de salata.Se adauga ouale fierte.

Sosul de hrean se prepara ca o maioneza cu ulei,sare si suc de lamaie.Dupa ce s+a legat bine se toarna peste legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de masline

Salata de masline

Inmoi painea in apa calduta si o presezi bine ca sa se scurga zeama. Cureti maslinele de samburi

2 voturi    1 comentariu
30 min
Salate de legume
Salata de paste cu maioneza

Salata de paste cu maioneza

Tot din seria pastelor Hutton fac parte si acesti melciosori super draguti care s-au potrivit perfect

48 voturi    16 comentarii
45 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 sfecla
  • 2 oua fierte
  • hrean
  • ulei,sare,lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Gogosari copti cu smantana la cuptor Gogosari copti cu smantana la cuptor

Spalati gogosarii si coaceti-i pe tabla sau gratar. Curatati-i si taiati-i in fasii. Presarati-i cu baza pentru mancaruri si piper,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Gogosari murati Gogosari murati

Spalam bine de tot gogosarii si ii lasam sa se scurga, apoi le scoatem cotoarele si ii taiem in 2-4 bucati pe fiecare in parte. Curatam

0 voturi    0 comentarii
13h 30 min
Conserve si muraturi
Salata cu sardine si rosii