autor:

emadina

» » Salate

Salata de legume cu sos de hrean

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2009

Ingrediente
3 cartofi mari, 200 g mazare, 2 morcovi, 200 g boabe de porumb, 1 sfecla, 2 oua fierte, hrean, ulei,sare,lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se fierb morcovii si cartofii taiati cubulete.Separata se fierbe sfecla care se da apoi pe razatoare.Se fierbe si mazarea cu porumbul.Legumele fierte se pun intr+un bol de salata.Se adauga ouale fierte.

Sosul de hrean se prepara ca o maioneza cu ulei,sare si suc de lamaie.Dupa ce s+a legat bine se toarna peste legume.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de legume cu sos de hrean" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
salata de ardei copti

salata de ardei copti

Se spala ardeii, se coc, invartindu-i pe toate partile. Cum s-au copt, se pun intr-un vas, se presara

5 voturi    9 comentarii
15 min
Salate de legume
Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hrean cu sfecla rosie in otet pe gustul tau

Hreanul se curata, se spala, se zvanta bine si se da pe razatoarea mica sau se toaca la blender.

17 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Salate de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 cartofi mari
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 200 g boabe de porumb
  • 1 sfecla
  • 2 oua fierte
  • hrean
  • ulei,sare,lamaie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate de legume

Zacusca cu ciuperci Zacusca cu ciuperci

Se spala gogosarii, se curata de cotoare si seminte, apoi se dau prin masina de tocat. Se pun intr-o oala de inox la foc mic si se

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Bucate la borcan
Usturoi marinat Usturoi marinat

Apa, sarea si otetul sa pun sa fiarba; de la primul clocot sa lasa sa fiarba 10 minute la foc mic, apoi se da de pe foc si e lasa sa

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Vinete cu maioneza