Cartofii se fier in coaja si dupa ce se curata se taie in felii.Mazarea se fierbe separat si apoi se amesteca cu tarhonul.sfecla se spala si se coace in cuptor si apoi se taie in bucati,Cartofii se amesteca cu mazarea si cu sfecla si totul se condimenteaza cu piper si sareSalata se orneaza cu masline si cu patrunjel verde tocat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii