Salata se spala bine si se taie in fasii.Ardeiul se taie fasii, ceapa, ridichiile si castravetii se taie rondele. Ouale se fierb tare si se taie felii, branza se taie bucatele, se adauga peste legume, impreuna cu tonul scurs de ulei. Se amesteca astfel legumele, avand grija sa nu sfaramam branza si ouale, adugand sare, ulei si otet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii