1.Legumele se spala.Ceapa verde se taie rondele, rosiile se taie felii;ardeiul gras se curata de casa semintelor si se taie julien;castravetele se taie rondele.
2.Sunca presata se taie cubulete.
3.Tortelini se fierb in apa clocotita cu putina sare timp de 3 minute.Se scot cu o supiera intr-un castron si se presara cu cascaval ras.Se adauga legumele ,se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca usor.
4.Se pune salata astfel pregatita in boluri mai mici,pe 2-3 frunze de salata verde,se orneaza cu marar proaspat si se serveste imediat cu smantana condimentata cu sare si piper dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii