1.Legumele se spala.Ceapa verde se taie rondele, rosiile se taie felii;ardeiul gras se curata de casa semintelor si se taie julien;castravetele se taie rondele.
2.Sunca presata se taie cubulete.
3.Tortelini se fierb in apa clocotita cu putina sare timp de 3 minute.Se scot cu o supiera intr-un castron si se presara cu cascaval ras.Se adauga legumele ,se condimenteaza cu sare si piper si se amesteca usor.
4.Se pune salata astfel pregatita in boluri mai mici,pe 2-3 frunze de salata verde,se orneaza cu marar proaspat si se serveste imediat cu smantana condimentata cu sare si piper dupa gust.
Incearca reteta noastra delicioasa de mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagra....
Mini eclere umplute cu crema de vanilie si glazurate cu ciocolata alba si neagraReteta de friptura de porc cu legume la cuptor. Friptura de porc la cuptor reteta simpla si usor de facut. Reteta de pulpa de...
Friptura de porc cu legume la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii