Cartofii se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu putina sare.
Separat se curata sfecla,morcovul si albitura ,se taie julien si se pun si ele la fiert.
Ardeiul gras se spala,se indeparteaza cotorul si se taie si el julien.
Ceapa taiata pestisori se pune intr-un castron si se toarna otet de mere,ulei,condimentele,patrunjelul tocat marunt si ardeiul gras julien.
Cand sunt fierte cartofii si celelalte legume se lasa la racit,apoi se rastoarna in castronul cu sos si ceapa.
Se amesteca usor si se serveste simpla in zilele de post sau lanaga o bucata de carne sau peste.
Eu fierb legumele la abur.Fierb mai repede si se pastreaza si vitaminele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii