Ingrediente
600 g cartofi fierti, 1 morcov mare fiert, 140 g castraveti marinati, 100 g ghebe marinate (optional), 100 g gogosar din otet, 1 lgt cu varf patrunjel uscat, 1 ceapa medie, 150-200 g maioneza, 1/4 lgt sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
20 voturi
Mod de preparare
2. Dam prin razatoarea cu gauri mari cartofii, morcovul si castravetii.
3. Tocam ghebele si le adaugam in compozitie.
4. Turnam maioneza (eu o obtin prin aceasta metoda), asezonam cu sare si amestecam.
5. Taiem cuburi gogosarii, iar ceapa o tocam marunt. Le adaugam in compozitie si amestecam bine.
Simplu si rapid!
Nota!
Daca doriti sa fie mai dietetica, puteti folosi doar o lingura de maioneza amestecata cu iaurt degresat.
Puteti foarte bine sa folositi patrunjel verde (1/2 legatura), ii da prospetime salatei.
In locul ghebelor puteti folosi mazare.
Cartofii si morcovul au fost fierti in coaja.
Reli Barbu , 02 martie 2015
ghebele sunt ciuperci!
Claudia Panaitoiu , 02 martie 2015
murate sau marinate e vorba de ghebe si castraveciori , dupa cum arata par murate
Lu Enache , 02 februarie 2015
ghebele tin loc de ciuperci, cica
Elena Si Virgil Tomescu , 02 februarie 2015
punctul 3. Tocam ghebele si le adaugam in compozitie.
Teo Bumbu Mihalache , 01 februarie 2015
....si ciupercile unde erau?????
Juli_Juli (Maestru bucatar) , 01 februarie 2015
....si ciupercile unde erau?????
Paduraru Constantin , 02 martie 2014
Aceasta salata este o aberatie!