Se spala legumele. Vanata se taie felii de 1 cm, dovlecelul se curata de coaja si se taie tot felii. Ciupercile se taie sferturi. Toate legumele se prajesc pe gratar, cand sunt gata se taie cubulete mai mici.
Pieptul de pui se spala si se portioneaza felii ca pentru friptura la gratar, se lasa 10 minute cu ulei de masline si un praf de delicat. Incingeti gratarul si puneti feliile de piept de pui. Cand este gata se taie cubulete mici.
Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun intr-o cratita impreuna cu 2 linguri de ulei de masline, sare, piper si busuioc. Se fierb la foc mic 10 minute. Dupa care se pun peste legume si pui.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii