Se spala legumele. Vanata se taie felii de 1 cm, dovlecelul se curata de coaja si se taie tot felii. Ciupercile se taie sferturi. Toate legumele se prajesc pe gratar, cand sunt gata se taie cubulete mai mici.
Pieptul de pui se spala si se portioneaza felii ca pentru friptura la gratar, se lasa 10 minute cu ulei de masline si un praf de delicat. Incingeti gratarul si puneti feliile de piept de pui. Cand este gata se taie cubulete mici.
Rosiile se curata de coaja, se taie cubulete si se pun intr-o cratita impreuna cu 2 linguri de ulei de masline, sare, piper si busuioc. Se fierb la foc mic 10 minute. Dupa care se pun peste legume si pui.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii