Reteta postata pe: 05 aprilie 2011
Ingrediente
leurdă proaspătă, ridichi, ceapă verde, ulei, oţet balsamico
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se spală bine leurda şi toate celelalte, se taie potrivit, se amestecă şi se stropeşte cu ulei şi cu oţet exact înainte de momentul consumării.
Leurda este acel usturoi sălbatic. Îl culegeţi proaspăt, singurei, sau se mai găseşte de cumpărat prin pieţe.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de leurdă" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate de legume
Vinetele se pun intr-o tava cu hartie de copt si se da la foc mediu pentru a se coace.
Se intorc
0 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se curata, spala si se taie potrivit ingredientele de mai sus, se asezoneaza cu ulei de masline si
6 voturi
2 comentarii
30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate