In apa rece cu sare se pune limba la fiert, iar prima apa se arunca. Dupa ce s-a fiert, fierbinte fiind trebuie curatata pielita care acopera carnea. Apoi se taie cubulete, la fel castravetii acrii ( dupa ce s-au taiat si inainte de a se pune peste carne acestia se scurg), iar ceapa pestisori.Se pun peste limba, se adaugaketchup-ul si maioneza, se potriveste de sare si piper dupa gust si se da la rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii