autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

SALATA DE LIMBA CU CASTRAVECIORI

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
1 kg limba de porc 5 castraveti acri 2 cepe 2-3 linguri ketchup 200 g maioneza sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

In apa rece cu sare se pune limba la fiert, iar prima apa se arunca. Dupa ce s-a fiert, fierbinte fiind trebuie curatata pielita care acopera carnea. Apoi se taie cubulete, la fel castravetii acrii ( dupa ce s-au taiat si inainte de a se pune peste carne acestia se scurg), iar ceapa pestisori.Se pun peste limba, se adaugaketchup-ul si maioneza, se potriveste de sare si piper dupa gust si se da la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE LIMBA CU CASTRAVECIORI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata de bostanei

Salata de bostanei

Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se lasa bostaneii

7 voturi    3 comentarii
20 min
Salate diverse
Tzatziki

Tzatziki

Se curata si se rade pe razatoarea mare castravetele,se strecuara de zeama Se curata si se rade

4 voturi    1 comentariu
10 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg limba de porc 5 castraveti acri 2 cepe 2-3 linguri ketchup 200 g maioneza sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Salată caldă de orez cu leurdă și porumb