In apa rece cu sare pui carnea sa fiarba, iar prima apa o arunci.
O pui din nou la fiert pana la final.
Fierbinte fiind, trebuie sa o cureti imediat de pielita care acopera carnea.
Apoi o tai cuburi, la fel castravetii, iar ceapa pestisori.
Le pui peste limba si adaugi maioneza si bulionul.
Potrivesti de sare si piper si dai la rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii