Pui la fiert limba in apa cu sare,foi de dafin si boabe de piper.Cat este calda o cureti de pielita,apoi o lasi sa se raceasca in apa in care a fiert,acoperita cu capac.Cand e rece o tai cubulete.
Rosiile le tai cuburi,ardeii fideluta,cepele verzi inele si le amesteci pe toate cu limba si verdeata.Potrivesti de sare si ulei si salata e gata.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii