Pui la fiert limba in apa cu sare,foi de dafin si boabe de piper.Cat este calda o cureti de pielita,apoi o lasi sa se raceasca in apa in care a fiert,acoperita cu capac.Cand e rece o tai cubulete.
Rosiile le tai cuburi,ardeii fideluta,cepele verzi inele si le amesteci pe toate cu limba si verdeata.Potrivesti de sare si ulei si salata e gata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii