Pui la fiert limba in apa cu sare,foi de dafin si boabe de piper.Cat este calda o cureti de pielita,apoi o lasi sa se raceasca in apa in care a fiert,acoperita cu capac.Cand e rece o tai cubulete.
Rosiile le tai cuburi,ardeii fideluta,cepele verzi inele si le amesteci pe toate cu limba si verdeata.Potrivesti de sare si ulei si salata e gata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii