Se fierbe limba in apa cu sare ,dafin si piper.Se curata si se taie feliute sau cubulete.Se adauga ceapa rosie si ceapa alba taiata fidelute,maslinele,morcovul crud dat prin razatoarea mare,ulei,zeama de lamaie si se potriveste de sare si piper.Se serveste rece ornata cu cateva fire de marar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii