autor:

Fara foto

» » , Salate, Salate

SALATA DE LINTE CU OUA

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
400 g linte fiarta in prealabil in apa cu sare sau vegeta, 4 oua fierte tari, 2-3 linguri maioneza ,1 lingurita mustar, suc de lamiie, o salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie ouale cuburi. Se pune lintea (de preferabil cea maro) intr-un vas, se adauga maioneza/uleiul, mustarul si sucul de lamiie, dupa gust. Se condimenetaza si se adauga la final ouale cuburi si salata verde tocata fasii.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE LINTE CU OUA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate diverse
Salata verde cu somon, oua si branza

Salata verde cu somon, oua si branza

Prepararea este simpla: - rupem salata verde, razuim morcovul pe partea mare, taiem in cubulete

1 vot    2 comentarii
30 min
Salate diverse
Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 400 g linte fiarta in prealabil in apa cu sare sau vegeta
  • 4 oua fierte tari
  • 2-3 linguri maioneza ,1 lingurita mustar
  • suc de lamiie
  • o salata verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate diverse

Timbale de fasole si spuma de sunca Timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare. Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este

0 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive
Salata de pui cu maioneza Salata de pui cu maioneza

Se spala cartofii bine cu apa rece, apoi se fierb cu tot cu coaja, acoperiti cu apa si o lingura de sare. Cand se lasa intepati cu furculita

1 vot    1 comentariu
50 min
Aperitive
Tzatziki