Lintea se pune la fiert in apa cu putina sare, se lasa 3 minute. Se scurge si se lasa sub jet de apa rece. Se pune din nou la fiert cu 4 cesti de apa si putina sare. Vasul se acopera, se lasa la foc domol, pentru 30 minute. Se scurge si se tine sub jet de apa rece. Se pun int-un bol, se adauga morcovul data pe razatoarea mica, marul data pe razatoarea mare, ceapa taiata solozisori, patrunjelul. Se adauga sosul vinegreta(se amesteca otetul, uleiul, mustarul, sarea si piperul). Se servste imediat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii