Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 ceasca linte verde, , 1 morcov, , 1 mar, , 1 ceapa mica, , 3 linguri patrunjel tocat fin, , Pentru sos vinegreta:, 1 lingurita mustar de Dijon, , 2 linguri otet, , 6 linguri ulei masline, , sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 40 min
Mod de preparare
Lintea se pune la fiert in apa cu putina sare, se lasa 3 minute. Se scurge si se lasa sub jet de apa rece. Se pune din nou la fiert cu 4 cesti de apa si putina sare. Vasul se acopera, se lasa la foc domol, pentru 30 minute. Se scurge si se tine sub jet de apa rece. Se pun int-un bol, se adauga morcovul data pe razatoarea mica, marul data pe razatoarea mare, ceapa taiata solozisori, patrunjelul. Se adauga sosul vinegreta(se amesteca otetul, uleiul, mustarul, sarea si piperul).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de linte verde" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Cantitatile le hotaraste fiecare.
Se fierb carnea, cartofii si morcovii, se taie cubulete toate.
Se
7 voturi
2 comentarii
1h 20 min
Se spala rosiile,ardeiul,ceapa.Se curata castravetele,si oul fiert tare, de coaja.Se taie totul cubulete(rosii,castravete,ceapa,parizer,oul
8 voturi
2 comentarii
20 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate