Salata de macaroane si ton

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ton(200g),
  • 1 cutie porumb,
  • 2 linguri maioneza,
  • 2 rosii,
  • 1/2 castravete,
  • 300 g paste( macaroane sau diverse forme)
  • sare, ulei de masline, piper

Mod de preparare

Castravetele si rosiile se taie in bucatele mici, se pun intr-un vas impreuna cu porumbul scurs. Pastele se fierb cu putina sare si cand sunt gata, se scurg, se pun 2-3 linguri de ulei de masline si se lasa sa se raceasaca. Se adauga apoi in vasul cu rosii, castraveti si porumb , se pun sare, piper si tonul bucati, amestecand totul usor. Inainte de a fi servita se adauga maioneza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise