1. Tai ceapa pestisori si o freci cu sare.
2. O lasi asa pret de 10 minut si apoi o presezi bine ca sa-i dispara sucul iute.
3. Scurgi pestele de uleiul in care a stat in conserva, il maruntesti cu furculita, apoi il amesteci cu ceapa si potrivesti gustul de sare si piper.
4. Dupa imaginatie, decorezi cu masline.
5. In caz ca ai probleme cu stomacul si nu suporti ceapa, te asigur ca asa frecata cu sare si fara suc nu-ti va produce nici un fel de arsura.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii