Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare.iar intre timp curatam marul si telina de coaja si le taiem fasii subtiri.Dupa se sa fiert pieptul de pui se lasa la racit apoi se taie cubulete si se amesteca cu marul si telina.Intr-un bol amestecam maioneza cu smantana ,sare si piper si adaugam peste salata.Punem cativa samburi de nuca si amestecam totul. se pune intr-un bol si se decoreaza cu rosie samburi de nuca si salata verde
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii