Se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei, se scurg si se spala in apa rece. Se taie cubulete tate ingredientele (cantitatile depind de cit de mare facem salata), si se amesteca cu pastele (gogosarii se pun ultimii). Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud; se adauga sare, piper si, optional, usturoi bine pisat(sau granule).
Se amesteca maioneza cu salata si se lasa citeva ore la figider pentru a prinde gust.
Se servesc ca aperitiv

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii