Se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei, se scurg si se spala in apa rece. Se taie cubulete tate ingredientele (cantitatile depind de cit de mare facem salata), si se amesteca cu pastele (gogosarii se pun ultimii). Se face o maioneza dintr-un galbenus fiert si unul crud; se adauga sare, piper si, optional, usturoi bine pisat(sau granule).
Se amesteca maioneza cu salata si se lasa citeva ore la figider pentru a prinde gust.
Se servesc ca aperitiv
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii