Morcovii se curata, se taie rondele si se fierb 10-15 minute in apa clocotita. Intre timp se prepara sosul astfel: intr-un bol se adauga zeama de portocala, zeama de lamaie, sare, piper, ghimbir, chimen, se amesteca bine pana se dizolva totul, se adauga apoi mustarul si mierea, se amesteca viguros cu furculita. La sfarsit se adauga treptat uleiul amestecandu-se continuu. Morcovii fierti se scurg si se lasa la racit, se dauga peste ei usturuoiul cutatat si maruntit, coriandru tocat fin si sosul de mai sus.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii