Napii se curata si se scobesc ,apoi se pun la fiert in apa clocotita.se scot se taie felii,se aseaza in salatiera si se toarna peste ei un sos alb preparat astfel:
Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc si cand sa topit se adauga faina si se amesteca repede pana la incorpoparea fainii in unt apoi se toarna cate putina supa sau apa rece,amestecand continuu,se adauga sare,iar cand sosul e bine legat se ia de pe foc si se incorporeaza galbenusul amestecat cu zeama de lamaie .
Se pot adauga ciuperci,branza rasa,capere,sparanghel si conopida.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii