Se pun boabele de naut la inmuiat in apa rece, cu o noapte inainte. Se strecoara si se pun la fiert in aproximativ 3 l de apa (sarea se pune doar la final!). Se fierb cam 2 ore, la foc mijlociu. Se verifica daca sint moi si se stinge focul. Se strecoara si se pun intr-un castron. Cit sint inca calde, se sareaza, se pipereaza, se adauga mustarul, uleiul. Se toaca fin usturoiul si ceapa si se adauga la naut. Se presara patrunjelul si nucsoara dupa gust. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii