autor:

Fara foto

» » Salate

SALATA DE NAUT CU USTUROI

Autor: aura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: aura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2009

Ingrediente
200 g boabe de naut, 2 cepe mijlocii, 7 linguri ulei de masline,2-3 linguri balsamico rosu[sau zeama de lamaie], 1 lingura mustar iute, nucsoara, 2 catei de usturoi, o mina de patrunjel tocat fin, sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pun boabele de naut la inmuiat in apa rece, cu o noapte inainte. Se strecoara si se pun la fiert in aproximativ 3 l de apa (sarea se pune doar la final!). Se fierb cam 2 ore, la foc mijlociu. Se verifica daca sint moi si se stinge focul. Se strecoara si se pun intr-un castron. Cit sint inca calde, se sareaza, se pipereaza, se adauga mustarul, uleiul. Se toaca fin usturoiul si ceapa si se adauga la naut. Se presara patrunjelul si nucsoara dupa gust. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE NAUT CU USTUROI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate de legume
Salata de ardei prajiti

Salata de ardei prajiti

Spalati si stergeti ardeii, apoi puneti-i la prajit intr-o tigaie antiaderenta, in ulei. Prajiti-i

19 voturi    30 comentarii
20 min
Salate de legume
Ciuperci cremoase cu patrunjel si bucati crocante de paine

Ciuperci cremoase cu patrunjel si bucati crocante de paine

Incalzeste cuptorul la 180⁰C.Aseaza bucatelele de paine intr-o tava si da-le la copt 10-15 minute

5 voturi    10 comentarii
30 min
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g boabe de naut
  • 2 cepe mijlocii
  • 7 linguri ulei de masline,2-3 linguri balsamico rosu[sau zeama de lamaie]
  • 1 lingura mustar iute
  • nucsoara
  • 2 catei de usturoi
  • o mina de patrunjel tocat fin
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Salate de legume

Dovlecei cu parmezan Dovlecei cu parmezan

Se taie rondele dovlecelul, se sareaza si se lasa la scurs 15 minute, apoi se scot rondelele pe un servetel absorbant. Se asaza rondelele

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Ratatouille la cuptor Ratatouille la cuptor

Legumele le spalam, le stergem si le taiem rondele, doar ceapa o curatam, o spalam si o taiem rondele, la fel ca celelalte legume. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui in cratita cu legume