Se pun boabele de naut la inmuiat in apa rece, cu o noapte inainte. Se strecoara si se pun la fiert in aproximativ 3 l de apa (sarea se pune doar la final!). Se fierb cam 2 ore, la foc mijlociu. Se verifica daca sint moi si se stinge focul. Se strecoara si se pun intr-un castron. Cit sint inca calde, se sareaza, se pipereaza, se adauga mustarul, uleiul. Se toaca fin usturoiul si ceapa si se adauga la naut. Se presara patrunjelul si nucsoara dupa gust. Se acopera cu o folie de plastic si se lasa sa se patrunda o jumatate de ora.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii