autul se pune la fiert in apa cu sare.Se schimba apa de 2 ori,se fierbe 2 ore,apoi se pune la fiert 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu,si se mai tine 30 de minujte pe foc.Separat se pune la fiert ceasca de orez cu 4 cesti de apa.Cand a inceput sa fiarba se adauga in apa boabele de naut scurse si fierte deja,si uleiul de masline si se tine pe foc mic fara sa se amestece pana se evapora apa si orezul e fiert.Se da deoparte si se lasa la racit.Se amesteca cu ceapa alba tocata si cu zeama de lamaie si se serveste presarata cu ceapa verde tocata,cu patrunjel
si marar tocat.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii