Octopodele se spala bine;
Se opareste corpul in lapte, cat sa fie acoperit, nu mai mult de 6-8 minute;
Se lasa sa se raceasca in laptele in care a fiert;
Se taie felii, se scurg bine;
Se taie usturoiul marunt si se fierbe in uleiul amestecat cu apa, sare si piper dupa gust;
Se lasa la racit si se strecoara;
Se taie salata verde si varza, ceapa, leusteanul si patrunjelul se taie marunt;
Se amesteca toate intr-un bol impreuna cu octopodele;
Se adauga uleiul deja preparat, se acopera si se lasa sa stea;
Dupa 10 minute se poate servi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii