Octopodele se spala bine;
Se opareste corpul in lapte, cat sa fie acoperit, nu mai mult de 6-8 minute;
Se lasa sa se raceasca in laptele in care a fiert;
Se taie felii, se scurg bine;
Se taie usturoiul marunt si se fierbe in uleiul amestecat cu apa, sare si piper dupa gust;
Se lasa la racit si se strecoara;
Se taie salata verde si varza, ceapa, leusteanul si patrunjelul se taie marunt;
Se amesteca toate intr-un bol impreuna cu octopodele;
Se adauga uleiul deja preparat, se acopera si se lasa sa stea;
Dupa 10 minute se poate servi.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii