Se pregatesc doua omlete pufoase din oua, verdeata, lapte, sare si piper si dupa ce sunt gata, se puna branza deasupra, se ruleaza, si se lasa deoparte. Se spala ceapa, rosiile si salata, se taie toate bucatele, iar ruladele din omleta de asemenea se taie in froma de rondele. Se adauga in final si maslinele, iar din otet, ulei si ierburi aromate se afce un sos care se toarna peste salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii