Pieptul de pui se pune la fiert cu sare, se spumuieste si se adauga mazarea si morcovul, iar cand sunt gata se strecoara si se lasa la racit. Supa o pastram pentru orez. Intr-o craticioara se prepara orezul simplu dupa preferinte. Ideal este sa se desfaca bob de bob, adica sa nu fie lipicios.
Cand este gata si orezul se lasa la racit.
Intr-un castron se pune pieptul de pui taiat bucatele micute, mazarea cu morcovul, orezul, maslinele taiate felii marunte si ceapa taiata pestisor. Se condimenteaza dupa preferinte, se stropeste cu putin ulei si otet.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii