Se fierbe orezul basmatti (cu bobul lung) conform instructiunilor de pe pachet.Se scurge de apa si se lasa la racit.Adaugati o lingura de ulei intre timp pt a nu se lipi,si amestecati bine.Se scurge tonul de ulei s amzarea de zeama si se adauga peste orezul gata fiert,amestecandu-se bine cu o lingura de lemn.Oul fiert se taie marunt,la fel procedam cu rosiile ,pe care le-am spalat si uscat bine inainte.Se amesteca toate aceste ingrediente ,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,ulei si otet si se lasa la racit cca 30 minute inainte de a fi servita salata .Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii