Se fierbe orezul basmatti (cu bobul lung) conform instructiunilor de pe pachet.Se scurge de apa si se lasa la racit.Adaugati o lingura de ulei intre timp pt a nu se lipi,si amestecati bine.Se scurge tonul de ulei s amzarea de zeama si se adauga peste orezul gata fiert,amestecandu-se bine cu o lingura de lemn.Oul fiert se taie marunt,la fel procedam cu rosiile ,pe care le-am spalat si uscat bine inainte.Se amesteca toate aceste ingrediente ,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,ulei si otet si se lasa la racit cca 30 minute inainte de a fi servita salata .Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii