Orezul se pune la fiert in apa cu putina sare pana bobul este fiert, dar inca nu foarte moale. Se scurge si optional se trece printr-un jet de apa rece.
In timp ce fierbe orezul se pun ouale si cremvustii la fiert. Dupa ce s-au fiert se lasa la racit, pentru a se putea taia bine.
Ouale, cremvustii si castravetii se toaca marunt. Se muta orezul intr-un castron mai mare, se pune tonul, porumbul si restul ingredientelor tocate. Se potrivesc la gust cu sare, piper si ulei de masline. Se amesteca bine.
In loc de castraveti se pot pune gogosari murati sau gogonele.
Reteta se poate face si vegetariana, folosindu-se doar legume. Salatele de orez suporta orice combinatie de ingrediente va place.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii