Orezul prefiert se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare. Cantitatea de apa trebuie sa fie mai mare decat de obicei pentru a nu se lipi boabele de orez intre ele. Cremvustii se taie rondele, tonul se scurge de sucul propriu din conserva, legumele se fierb in abur,iar ouale se fierb tare. Dupa ce s-a fiert orezul(nu se lasa la fiert pana infloreste!) se clateste cu multa apa rece, se scurge bine de apa si se amesteca cu tonul, cremvurstii, legumele maruntite, sare dupa gust, otetul balsamic si apoi uleiul de masline. Se aseaza salata intr-o tava, se orneaza cu rondele de ou fiert si se da la rece pentru o ora.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii