Se pune intr-un vas la fiert apa si un pic de sare, cand apa fierbe se pune orezul si se lasa la fiert circa 15 minute (pana se inmoaie bobul)dupa care se strecoara. Separat in alt vas se caleste ceapa si peste ceapa se adauga morcovul, se mai lasa la foc mic si apoi peste se adauga orezul fiert, se amesteca se pune mararul taiat marunt, sare si piper dupa gust. Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii