Orezul se pune la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca. Separt se fierbe mazarea, in apa clocotita si putina sare, 8-10 minute, se lasa sa se raceasca. Jambonul si ardeii se taie in bucatele mici, ceva mai mari ca bobul de mazare. Ouale se fierb si se toaca marunt. Nuciile se toaca marunt. Intr-un bol se aseaza pe fund frunzele de salata, se adauga apoi restul ingredientelor: orezul, mazarea, jambonul, ardeii, ouale, nuciile, sare, piper si maioneza. Se amesteca bine, se da la rece inainte de a fi servita.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii