Orezul se pune la fiert in apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj, se lasa apoi sa se raceasca. Separt se fierbe mazarea, in apa clocotita si putina sare, 8-10 minute, se lasa sa se raceasca. Jambonul si ardeii se taie in bucatele mici, ceva mai mari ca bobul de mazare. Ouale se fierb si se toaca marunt. Nuciile se toaca marunt. Intr-un bol se aseaza pe fund frunzele de salata, se adauga apoi restul ingredientelor: orezul, mazarea, jambonul, ardeii, ouale, nuciile, sare, piper si maioneza. Se amesteca bine, se da la rece inainte de a fi servita.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii