orezul se fierbe, iar dupa ce este gata se pune intr-o strecuratoare si se toarna apa rece peste el (procedeul similar pastelor fainoase). Ananasul, ardeii si rosiile se taie cubulete si se amesteca cu orezul fiert, sarea, putin ulei, zeama de lamaie si un strop de otet (dupa gust). Se amesteca bine compozitia si se pune pe un platou, pe care am asezat salata verde taiata. Este o salata dietetica si foarte hranitoare.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii