Se fierbe orezul în mod supravegheat timp de 10-15 minute, dupa care este strecurat si clatit cu apa rece.
Ardeii si telemeaua se taie cubulete mici si se amesteca împreuna.
Într-un vas separat se amesteca iaurtul cu brânza dulce si cu usturoiul pisat, dupa care se adauga mararul si se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.
Se ia un vas de dimensiuni generoase si se amesteca la un loc toate ingredientele mentionate pâna acum. Salata se orneaza cu ceapa verde taiata rondele.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii