Fierbeti orezul in doua cantitati apa la o cantitate orez. In timp ceorezul fierbe, \"lucrati\" putin cu legumele. Ardeiul il taiati cubulete,ceapa pestisor, rosiile jumatati, iar sparanghelul il rupeti in bucati.Dupa ce orezul s-a racit, amestecati-l cu legumele, apoi adaugatisosurile, condimentele si patrunjelul.
O puteti servi ca atare sau pe post de garnitura. Alaturi de aceastasalata puteti consuma de la un simplu pahar cu apa pana la cel mairafinat vin.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii