1. Din trei oua, o ceasca cu lapte si o ceapa verde tocata marunt se face o omleta. Dupa ce s-a racit, se taie in patrate potrivit de mari. Orezul se fierbe in apa cu sare si se lasa sa se raceasca.
2. Cremwurstii se fierb, se taie rondele si se amesteca cu orezul. Cascavalul se taie cubulete, iar mazarea se fierbe, dar nu pana devine sfaramicioasa. Se amesteca toate ingredientele, se adauga rosiile taiate felii si se potriveste totul de gust cu sare si piper.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii