Se fierbe orezul in apa cu sare.Cand e gata se clateste bine cu apa rece,si se lasa la scurs.Se pune intr-un castron si se amesteca cu urmatorul sos(trebuie facut cu o seara inainte):ulei,otet,sare,piper,mustar,boia,patrunjel si marar tocate marunt,ceapa verde taiata marunt,pasta de rosii si capere.
Pe orez se asaza oua rascoapte taiate felii sau sferturi.
Se garniseste cu masline sau felii de rosii.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii