Se pune orezul intr-un vas cu apa si se fierbe 8-10 min, se scurge de apa, se clateste sub jet de apa rece.
Se fierbe morcovul, se taie cubulete mici (aproximativ 0,5 cm), castraveciorii se taie cubulete mici (aproximativ 0,5 cm), tonul se scurge de ulei si se feliaza, carnaciorii se taie in felii subtiri de aproximativ 2-3 mm.
Intr-un vas se pun toate ingredientele (uleiul de masline, tonul, castraveciorii, carnaciorii, orezul, porumbul), se amesteca, se pune sare si piper dupa gust. Se orneaza cu patrunjel verde.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii