Main intai, se spala orezul in mai multe ape si se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Se scurge bine, se lasa sa se raceasca si se pune intr-un castron mare.
Ardeiul se curata de nervuri sis e taie fasii, iar rosia se curata de seminte si se taie felii sau cubulete.Castraveti se taie cubulete sau rondele sis e pun impreuna cu ardeiul si rosiile peste orez.
Se adauga tonul scurs de zeama, patrunjel tocat marunt, si dessingul pregatit in ulei, zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.Se amesteca se lasa sa stea 10 min in frigider, dupa care se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii