Ceapa se curata, se spala bine in multe ape, se taie bucatele si se sareaza. Ouale se fierb tari si se scot doua galbenusuri care se zdrobesc cu o lingura de lemn. Se freaca apoi galbenusurile, mereu in aceeasi parte, cu uleiul turnat picatura cu picatura. Cind uleiul s-a terminat, se picura si zeama de lamaie care va subtia putin sosul. Celelalte doua oua si albusurile ramase se toaca marunt si se amesteca bine cu ceapa taiata bucati. Se toarna deasupra sosul, se pipereaza dupa dorinta, se amesteca din nou, apoi se serveste.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii