Se taie fiecare ou şi roşie în patru felii. Salata se taie marunt, iar cascavalul, cubuleţe. Toate aceste ingrediente se amesteca cu grija şi se aşaza în pahare pentru şampanie. Separat, se amesteca oţetul cu 2 linguri de ulei. Se adauga muştar, sare, piper şi zahar, dupa gust. Sosul astfel obţinut se toarna în mod egal în fiecare pahar.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii