Se spala lintea si se toarna peste ea supa si se lasa sa se fiarba 15-20 de minute la foc potrivit.Daca ramane apa in exces se scurge.
Ceapa se taie bucatele si se caleste foarte putin in unt sau ulei.Se scoate.Se taie carnatii rondele potrivite si impreuna cu baconul taiat in fasii,se caleste putin.Se spala salata,se usuca bine si se rupe cu mana bucati potrivite.Se decojesc ouale si se taie felii.Intr-un vas se aseaza lintea,ceapa,carnatii si baconul,zeama de lamaie si salata.Se amesteca usor se adauga sare si piper dupa gust si se orneaza cu felii de ou.Cine prefera poate adauga Knorr mediteranean.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii