Ouale se spala si se pun la fiert 5 minute in apa. Dupa ce au fiert se pun la racit, se decojesc si se dau prin razatoarea mare.
Ceapa se curata, se spala, se taie rondele.
Cartoful se taie cubulete, nu prea mici, sa nu se sfarme la mestecat.
Patrunjelul si mararul se spala, se curata si se taie marunt.
Din mustar, sare, piper (dupa gust), uleiul de masline si zeama de la lamaie, se prepara un dresing pentru salata.
Se pregateste un bol de salata, se pun in straturi cartofii ouale date prin razatoare ceapa patrunjelul si mararul (aceste doua ingrediente se pot pune si in dresing), branza rasa fin, printre straturi semintele, iar dresingul se adauga in salata la servire.
Cartofii fierti puteti sa ii dati si prin razatoare,nu neaparat taiati cuburi.
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii