Se fierb ouale timp de 10 min, si se pun in apa rece, ca sa se curete usor.
Cand s-au racit le curatam si le taiem felii.
Spanacul si ceapa verde se taie fin.
Jumatate de lamaie se taie cuburi mici.
Se taie rosia felii.
Se face un dressing din ulei, sare, piper,cateva picaturi de lamaie.
O asamblam astfel:
Asezam mai intai spanacul si ceapa verde, cuburile de lamaie, apoi feliile de oua, si in mijloc
feliile de rosie .La sfarsit le stopim pe toate cu dresingul.
Se decoreaza cu patrunjel.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii