Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6-8 oua, 8 fire ceapa verde, 4 linguri ulei, 2 linguri zeama de lamiie sau otet, sare, piper si patrunjel verde dupa dorinta
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Ouale se fierb tare, apoi se pun in apa rece ca sa se cojeasca mai usor. Cind s-au racit, se curata de coaja si se taie felii rotunde. Ceapa se curata, se spala si se taie bucatele de 1-2 cm, cu cozi cu tot. Separat, intr-o cana, se prepara un sos din ulei, otet sau zeama de lamiie, sare, piper si putin patrunjel verde tocat. Se ia o salatiera, se pun in ea feliile de ou, ceapa taiata bucatele, se toarna deasupra sosul si totul se amesteca bine, dar cu grija ca sa nu se sfarime prea tare feliile de ou. Se garniseste cu patrunjel verde si se serveste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua cu ceapa verde si patrunjel" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate din oua
Cartofii se fierb in coaja.Se fierb 4 oua, cascavalul se da pe razatoare, sunca se taie cubulete,
77 voturi
16 comentarii
1h
Se fierb ouale timp de 10 min, si se pun in apa rece, ca sa se curete usor.
Cand s-au racit le curatam
3 voturi
2 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate