Autor:
aura (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 20 iunie 2009
Ingrediente
8 oua fierte tari, 2 buc. rosii, 1 buc. castravete, 2 linguri patrunjel tocat, maioneza din doua oua, 100 gr. brinza telemea, 2 linguri smintina, o salata verde, ridichi, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se oparesc rosiile cu apa clocotita si se curata de pielite. Se taie capacul fiecarei rosii si se curata miezul cu o lingurita. Se sareaza usor si se rastoarna ca sa se scurga. Se toaca castraveciorul, se amesteca cu 2 oua zdrobite cu furculita, cu patrunjel tocat si cu 2 linguri de maioneza. Se pune sarea si piperul. Se umplu rosiile cu acest preparat. Se acopera un platou cu foi de salata si se asaza rosiile. Separat, se amesteca branza cu smantana. Se inconjoara rosiile cu acest amestec. In mijlocul fiecarei rosii se pune un varf de albus fiert. Pe marginea platoului se aranjeaza felii de ou garnisite cu cate o ridiche. Restul maionezei se serveste alaturi, in sosiera.
Daca ti-a placut reteta noastra "SALATA DE OUA CU LEGUME" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se taie ouale fierte in jumatati, pe lung. Se scot galbenusurile. Albusurile fierte se taie feliute
52 voturi
12 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate