Rosiile se curata de pielite dupa ce au fost oparite si apoi se taie capacul rosiilor si se curata pulpa cu o lingurita.Se toaca marunt castravetele, se amesteca cu doua oua zdrobite, cu patrunjelul tocat si cu maioneza , sare, piper.Cu aceasta umplutura se umplu rosiile si se aseaza pe un platou acoperit cu foi de salata.Apoi se amesteca branza cu smantana si se pune in jurul rosiilor, iar in mijlocul fiecarei rosii se pune un varf de albus fiert.Pe marginea platoului se pun felii de ou si ridichii.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii