Ouale se spala, se fierb tari, se racesc si se curata de coaja. Se taie in patru si se pun intr-un vas. Salata verde se desface in foi, ceapa si ridichile se curata si se spala in mai multe ape. Ceapa se taie in bucati de 1-2 cm, ridichile in felii rotunde. Uleiul, mustarul, zeama de lamaie si piperul se pun intr-un castron, se potriveste gustul de sare si se amesteca formandu-se sosul. Se aseaza foile de salata intr-o salatiera peste care se pun sferturile de ou, ceapa si ridichile taiate, turnandu-se deasupra sosul.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii