Ouale se spala, se fierb tari, se racesc si se curata de coaja. Se taie in patru si se pun intr-un vas. Salata verde se desface in foi, ceapa si ridichile se curata si se spala in mai multe ape. Ceapa se taie in bucati de 1-2 cm, ridichile in felii rotunde. Uleiul, mustarul, zeama de lamaie si piperul se pun intr-un castron, se potriveste gustul de sare si se amesteca formandu-se sosul. Se aseaza foile de salata intr-o salatiera peste care se pun sferturile de ou, ceapa si ridichile taiate, turnandu-se deasupra sosul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii