autor:

zana b.

» » Salate

Salata de oua la pahar

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 iunie 2009

Ingrediente
6 oua,250g rosii,250g rasol de vitel fiert sau sunca slaba,1 miez de salata verde,ulei,otet,sare,piper,mustar,zahar pudra

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie in sase felii fiecare.Rosiile se taie in opt felii fiecare.Carnea sau sunca se taie bucatele,iar salata marunt.;se amesteca totul usor.Se pune amestecul in 4 pahare.Separat se amesteca otetul cu sare,piper,mustar si zahar pudra,si la urma se pune uleiul.Se toarna sosul in cele 4 pahare.Salata se tine 20 minute la rece inainte de servire.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de oua la pahar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Sos picada

Sos picada

Amestecati toate, asezonati si dati la rece, acoperit.

0 voturi    0 comentarii
5 min
Salate reci
Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

Salata de cartofi cu piept de pui in crusta de cocos

Mod de preparare: Se pun la fiert cartofii in apa cu sare; dupa ce au fiert, se curata de coaja

5 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 6 oua,250g rosii,250g rasol de vitel fiert sau sunca slaba,1 miez de salata verde,ulei,otet,sare,piper,mustar,zahar pudra

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de praz cu stafide, mere si maioneza Salata de praz cu stafide, mere si maioneza

Se spala prazul si se taie in rondele subtiri. Stafidele se pun la macerat in apa, vin alb demisec sau coniac. Se curata merele si

0 voturi    0 comentarii
15 min
Salate
Salata in straturi pentru iarna Salata in straturi pentru iarna

Se curata verzele de primele foi, apoi se toaca fideluta, fin. Se freaca fiecare varza tocata in parte, cu sare grunjoasa. Morcovul

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Salata de paste