Ouale fierte tari se taie in sase felii fiecare.Rosiile se taie in opt felii fiecare.Carnea sau sunca se taie bucatele,iar salata marunt.;se amesteca totul usor.Se pune amestecul in 4 pahare.Separat se amesteca otetul cu sare,piper,mustar si zahar pudra,si la urma se pune uleiul.Se toarna sosul in cele 4 pahare.Salata se tine 20 minute la rece inainte de servire.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii