Salata de oua la pahar

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 250g rosii
  • 250g rasol de vitel fiert sau sunca slaba
  • 1 miez de salata verde
  • ulei
  • otet
  • sare
  • piper
  • mustar
  • zahar pudra

Mod de preparare

Ouale fierte tari se taie in sase felii fiecare.Rosiile se taie in opt felii fiecare.Carnea sau sunca se taie bucatele,iar salata marunt.;se amesteca totul usor.Se pune amestecul in 4 pahare.Separat se amesteca otetul cu sare,piper,mustar si zahar pudra,si la urma se pune uleiul.Se toarna sosul in cele 4 pahare.Salata se tine 20 minute la rece inainte de servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise