Ouale se taie transversal,se scot galbenusurilesi se freaca cu untul,sucul de lamaie ,sare,piper si maioneza.Aceasta compozitie se imparte in doua,iar in una dein parti se pune bulionul.Se umplu 6 albusuri cu pasta galbena,iar alte 6 cu pasta rosie.Morcovii se dau pe razatoarea mica .
Un platou rotund se garniseste cu frunze de salata si se asaza in cerc ouale uplute,alternand culorile.In mijlocul oualor se pune morcovul ras,iar printre ele se pun ridichi crestate in patru si evantaie de castraveti taiati pe lung.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii