Autor:
Diana (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Ingrediente
1 piept de pui, 1 cutie de ciuperci, castraveciori murati in saramura-dupa gust-smintina, marar, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Se taie marunt carnea (dupa ce in prealabil pieptul a fost fiert), ciupercile, castraveciorii, se amesteca intr-un castron, se adauga (daca e nevoie) sare, piper, smintina, marar tocat. Deasupra se acopera frumos cu un strat substantial de smintina si se presara marar tocat. Mod de servire Se serveste rece. Optional se poate servi si pe un platou ornind frumos cu smintina si cu marar, caz in care trebuie servit imediat ca sa nu se lase smintina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de pasare" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Rosii,castraveti si ceapa se taie felii.Se aseaza pe o salatiera ingredientele taiate se adauga pieptul
4 voturi
6 comentarii
30 min
Salata se spala si se taie fasii, rosiile se spala si se taie rondele, telemeaua se spala cu apa
3 voturi
6 comentarii
15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate